Add an attachment to multiple posts

This is for specific questions about using the forum and also for suggestions about improving the forums.

Moderator: Moderators

Locked
jg
Senior Member
Posts: 1415
Joined: Fri Mar 13, 2009 8:32 am
Location: Bucks
Has thanked: 25 times
Been thanked: 116 times

Add an attachment to multiple posts

Post by jg »

Evening all,
Is there a way to add an attachment i've already uploaded to another post?

Also, I used to be able to include images using the [ img ] tags, but it doesn't seem to work any more (maybe it has been disabled to encourage me to use the built in attachments)

I including the img tags pointing to the URL of an attachment i've already uploaded here, but it doesn't work.

e.g.
Image

Thanks
I am not a pro.
User avatar
ultimatehandyman
Site Admin
Posts: 24121
Joined: Sat Jul 16, 2005 7:06 pm
Location: Darwen, Lancashire
Has thanked: 942 times
Been thanked: 875 times

Post by ultimatehandyman »

Yes it's dead easy.

Just right click on the picture that you have attached previously and go to properties and then copy and paste the url of the image into your next post, then highlight the url and click on the image tags, that will put image tags at the start and finish.

The link above will not work as it has .php in the title and so the server thinks it is a url, not an image.

Can you post a link to the original post with the image in it?
User avatar
dave.m
Deceased 07-06-2012 R.I.P
Posts: 4989
Joined: Tue Jun 09, 2009 4:30 pm
Location: A Yorky in Lancashire
Has thanked: 13 times
Been thanked: 318 times

Post by dave.m »

jg,

Chez got it a bit wrong there.

Find the picture and right click on it (there is no Properties in the menu), click on 'Copy Image Location'

Find your new post and paste the url link then (as Chaz said) highlite the url and click on Img button above the message window, like this

Image
You can always tell a Yorkshireman,
But you cannot tell him much.
User avatar
ultimatehandyman
Site Admin
Posts: 24121
Joined: Sat Jul 16, 2005 7:06 pm
Location: Darwen, Lancashire
Has thanked: 942 times
Been thanked: 875 times

Post by ultimatehandyman »

There is a properties in my menu
Attachments
Noname.jpg
Noname.jpg (56.32 KiB) Viewed 4584 times
User avatar
dave.m
Deceased 07-06-2012 R.I.P
Posts: 4989
Joined: Tue Jun 09, 2009 4:30 pm
Location: A Yorky in Lancashire
Has thanked: 13 times
Been thanked: 318 times

Post by dave.m »

Wonder if that is because of your status as Admin.

This is what I get not just on here but on the web anywhere:
Attachments
Untitled.jpg
Untitled.jpg (46.44 KiB) Viewed 4581 times
You can always tell a Yorkshireman,
But you cannot tell him much.
User avatar
ultimatehandyman
Site Admin
Posts: 24121
Joined: Sat Jul 16, 2005 7:06 pm
Location: Darwen, Lancashire
Has thanked: 942 times
Been thanked: 875 times

Post by ultimatehandyman »

dave.m wrote:Wonder if that is because of your status as Admin.

This is what I get not just on here but on the web anywhere:
It's probably because I use IE and you use firefox :wink:
User avatar
dave.m
Deceased 07-06-2012 R.I.P
Posts: 4989
Joined: Tue Jun 09, 2009 4:30 pm
Location: A Yorky in Lancashire
Has thanked: 13 times
Been thanked: 318 times

Post by dave.m »

Yep, that's it. Solved :thumbright:
You can always tell a Yorkshireman,
But you cannot tell him much.
jg
Senior Member
Posts: 1415
Joined: Fri Mar 13, 2009 8:32 am
Location: Bucks
Has thanked: 25 times
Been thanked: 116 times

Post by jg »

OK, so I was nearly there, just the php bit that confused it.

Cheers

Image
I am not a pro.
Locked

Return to “About the forums”