Page 1 of 1

forum speed

Posted: Sat Jun 27, 2009 12:47 pm
by ultimatehandyman
The site is very slow today for me. I have just been on to support and they say that it is fine from their end.

Has anyone else had any problems today?

Posted: Sat Jun 27, 2009 12:52 pm
by mikew1972
The speed is good for me right now and not noticed it being slow or anything since the problems were sorted out a few weeks ago. (I'm on the forum a couple of times a day pretty much every day)

Posted: Sat Jun 27, 2009 1:04 pm
by pyro_maniac
not noticed any slow down at all, as above i pop in several times a day
all seems to be fine

Re: forum speed

Posted: Sat Jun 27, 2009 1:16 pm
by wine~o
ultimatehandyman wrote:The site is very slow today for me. I have just been on to support and they say that it is fine from their end.

Has anyone else had any problems today?

No problems to report here. Looks like the prob. is at your end.

Posted: Sat Jun 27, 2009 1:29 pm
by big-all
yep as good as gold here :thumbright:

Posted: Sat Jun 27, 2009 2:37 pm
by gas4you
All ok down this way.

Perhaps you need to get Angie to pedal faster :shock: :lol: :lol:

Posted: Sat Jun 27, 2009 2:46 pm
by thescruff
Fast as you like, in fact better than it's been for months. :scratch:

Posted: Sat Jun 27, 2009 4:34 pm
by ultimatehandyman
Not sure what the problem was then :scratch:

It took ages for a single page to display and I could not get into the control panel and I got the page could not be displayed message. I contacted support and they said it was fine :scratch:

I could get on all other websites with no problems at all :scratch:

Posted: Sat Jun 27, 2009 4:43 pm
by thescruff
That's the problem I've been having for weeks Chez, all off a sudden it sticks, usually after you post a message.

Posted: Sat Jun 27, 2009 7:08 pm
by python
I was online just before the op and all was fine.