DIY Forum

 

Ultimate Handyman Ultimate Handyman Ultimate Handyman Ultimate HandymanUltimate Handyman on Pinterest

 

DIY Forum/Home improvement advice forum

 

 

A-Z CONTENTS | DISCLAIMER | DIY VIDEO | HOME | SAFETY FIRST | FORUM RULES

It is currently Thu Oct 19, 2017 1:04 am
Visit Thermo worx


Time zone: Europe/London [ DST ]




 

 


Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Thu Sep 28, 2017 7:52 am 
Offline
Newly registered Member

Joined: Tue Sep 26, 2017 10:26 pm
Posts: 1
Has thanked: 0 times
Been thanked: 0 times
Hi all. Our combi boiler has thrown a spanner in our house move.
DHW working fine.
Diverter valve working ok. But diverter valve motor not functioning to CH position. It stays on DHW setting. With motor removed, CH heats rads ok.
Have fitted new PCB, checked signal from indoor thermostat. Ok.
Still no boiler when thermostat wants to heat the house.
Only other thing is the CH NTC sensor. This reads -19.8kohm when pipe from exchanger is hot. This goes down to +2-8ohm when cooling.
Really don't want a big hill just as we're moving out...i hope it's the sensor (new one on order), but if that don't fix it...god only knows what it is.

Any ideas appreciated.


Share on FacebookShare on TwitterShare on DiggShare on DeliciousShare on Google+
Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Similar topics
   

Time zone: Europe/London [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Visit Hilti


 

 

 

News News Site map Site map SitemapIndex SitemapIndex RSS Feed RSS Feed Channel list Channel list
ultimatehandyman privacy policy

Contact

 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group

phpBB SEO